Yritysperhe

Yritysperhe sai alkunsa vuonna 2013 Jean-Francois ja Darja Flognyn käsissä Kolin Ryynäsestä, josta onkin jo ehtinyt kasvaa yksi tunnetuimmista gastropubeista Pohjois-Karjalassa. Vuosien kuluessa yritys on kasvanut toisella ravintolalla (Kolin Satamaravintola) ja varustevuokraukseen ja opastettuihin retkiin erikoistuneella Koli Activella. Oma panimo on tuottanut juomien ystäville maisteltavaa jo muutaman vuoden. AuroraHutit tulivat mukaan majoitusvaihtoehdoksi syksyllä 2020 ja Kolin Aamurannan lomahuvilat kesällä 2022.

Tervetuloa tutustumaan meihin Kolilla!

Koli Active

Koli Active tarjoaa aktiviteetteja lomaasi! Valikoimassamme on vuokravälineitä kesään ja talveen sekä ohjattuja retkiä ympäri vuoden.

Kolin Satamaravintola

Kolin Satamaravintola toimii aivan Pielisen rantaviivalla Kolin satamassa. Katetulla terassillamme nautit säältä suojassa esimerkiksi kalaherkkuja suoraan Pielisestä.

Kolin Ryynänen

Kolin Ryynänen on jo kahdeksan vuoden ajan elävöittänyt Kolin kylää ravintolapalveluillaan ja majoittanut matkaajia 1800-luvulta peräisin olevassa aitassa.

Kolin Panimo

Kolin Panimo tarjoaa pohjoiskarjalaista makua! Omenat siideriimme kerätään vain lähiseudulta ja oluemme kasvattavat jatkuvasti suosiotaan.

Kolin VIP

Kaipaatko lomallesi luksusta? Toteutamme myös täysin räätälöityjä retkiä, limusiinimme kuljettaa sinut lentokentältä suoraan mökin lämpöön tai toimitamme vaikkapa pizzat vaellusreittisi varrelle.