Kolin Satamaravintola

Satamaravintola tarjoaa herkullisen valikoiman annoksia lähiseudun tuottajien raaka-aineita hyödyntäen. Terassiltamme aukeaa upea näkymä Pieliselle. Sitä katsellessa kelpaa maistella pohjoiskarjalaisia makuja tai istahtaa kahvittelemaan. Viinilistallamme  useita laadukkaita vaihtoehtoja ja juomavalikoimassa myös Kolin Panimon tuotteet.

Kesällä tarjoilemme raikasta ja kesäistä bistroruokaa

Aukioloajat 15.8.-2.9.

Ti-La 11-18

Su-Ma suljettu

Keittiö suljetaan 30min aikaisemmin

Tervetuloa nauttimaan kesästä kanssamme!

Kesäsesonki päätetään 3.9. Septemberfestien merkeissä klo 18-00 ja tämän jälkeen Satamaravintola sulkee ovensa talveksi. Septemberfesteillä tarjolla buffet (klo 18-21 niin kauan kuin syötävää riittää), klo 21.00 esiintyy Huojuva Lato Duo ja ilta huipentuu ilotulitukseen klo 23.30.

Toimimme syksyn ja talven ajan tilausravintolana ryhmille ja ravintolaan katetaan myös tuttuun tapaan joulubuffet.

Sataman tapahtumat

Sataman juhannusaatto 2022 On aika juhlia keskikesän juhlaa! Luvassa juhannuskokko, hyvää ruokaa, elävää musiikkia ja aktiviteetteja. Tule juhlistamaan kesän parasta juhlaa loistavassa tunnelmassa! Tapahtuman tarkemmat tiedot ja aikataulu julkaistaan myöhemmin.
September Fest 3.9.2022 klo 18.00 alkaen Kesän viralliset lopetusjuhlat Kolin Satamaravintolassa. 2022 juhlimme, tyhjennämme tankkeja ja herkuttelemme buffetilla (sisältö muokataan sen mukaan mitä varastosta löytyy, joten kala- ja lihaherkkuja ainakin luvassa) - Huojuva Lato Duo viihdyttää klo 21.00 ja illan kruunaa tietenkin ilotulitus rannassa klo 23.30! Tule viihtymään hyvällä porukalla!

Muut palvelumme

Kota

Perinteisessä kodassa voit nauttia maittavia ruokia hyvässä seurassa. Kota sijaitsee noin 20 minuutin kävelymatkan päässä Ukko-Kolilta ja autolla saavutat kodan viidessä minuutissa. Kotaan mahtuu kerralla maksimissaan 25 henkilöä vaikkapa retken päätteeksi nokipannukahveja nauttimaan tai illalliselle loimulohta maistelemaan. Kysy tarjous kodasta ja tarjoiluista myyntipalvelustamme!

 

Catering

Catering-palvelumme tekevät juhlanne helpoksi! Meiltä saatte monipuolisesti tarjoilut erilaisiin juhlatilaisuuksiin ja kokouksiin tai illallisen mökille ystävien kesken nautittavaksi. Avullamme voit järjestää myös elämyksellisiä illallisia vaikkapa nuotion äärellä nautittuna. 

Kolin Ryynänen

Kolin Ryynänen

Palveluistamme pääset nauttimaan myös Kolin Ryynäsessä

Lue lisää
Kolin Panimo

Kolin Panimo

Ravintoloissamme voit nauttia Kolin Panimon oluista ja myymme myös mukaan maisteltavaa!

Lue lisää