Kolin Satamaravintola

Satamaravintola tarjoaa herkullisen valikoiman annoksia lähiseudun tuottajien raaka-aineita hyödyntäen. Terassiltamme aukeaa upea näkymä Pieliselle. Sitä katsellessa kelpaa maistella pohjoiskarjalaisia makuja tai istahtaa kahvittelemaan. Viinilistallamme  useita laadukkaita vaihtoehtoja ja juomavalikoimassa myös Kolin Panimon tuotteet.

Kesällä tarjoilemme raikasta ja kesäistä bistroruokaa 1.6.2022 alkaen

Ma-To 10-20 (keittiö 11-19)

Pe-La 10-22 (keittiö 11-20)

Su 10-17 (keittiö 11-16)

Tervetuloa nauttimaan kesästä kanssamme!

Sataman tapahtumat

Sataman juhannusaatto 2022 On aika juhlia keskikesän juhlaa! Luvassa juhannuskokko, hyvää ruokaa, elävää musiikkia ja aktiviteetteja. Tule juhlistamaan kesän parasta juhlaa loistavassa tunnelmassa! Tapahtuman tarkemmat tiedot ja aikataulu julkaistaan myöhemmin.
September Fest 3.9.2022 Kesän viralliset lopetusjuhlat Kolin Satamaravintolassa. Edellissyksyn tapaan esiintyjiä, juhlaillallinen ja ilotulitus. Tarkemmat tiedot ja aikataulut kerrotaan myöhemmin!

Muut palvelumme

Kota

Perinteisessä kodassa voit nauttia maittavia ruokia hyvässä seurassa. Kota sijaitsee noin 20 minuutin kävelymatkan päässä Ukko-Kolilta ja autolla saavutat kodan viidessä minuutissa. Kotaan mahtuu kerralla maksimissaan 25 henkilöä vaikkapa retken päätteeksi nokipannukahveja nauttimaan tai illalliselle loimulohta maistelemaan. Kysy tarjous kodasta ja tarjoiluista myyntipalvelustamme!

 

Catering

Catering-palvelumme tekevät juhlanne helpoksi! Meiltä saatte monipuolisesti tarjoilut erilaisiin juhlatilaisuuksiin ja kokouksiin tai illallisen mökille ystävien kesken nautittavaksi. Avullamme voit järjestää myös elämyksellisiä illallisia vaikkapa nuotion äärellä nautittuna. 

Kolin Ryynänen

Kolin Ryynänen

Palveluistamme pääset nauttimaan myös Kolin Ryynäsessä

Lue lisää
Kolin Panimo

Kolin Panimo

Ravintoloissamme voit nauttia Kolin Panimon oluista ja myymme myös mukaan maisteltavaa!

Lue lisää