Koli Active

Tervetuloa viihtymään Kolilla kanssamme ja löytämään kansallismaisemien keskeltä parhaimmat herkut ja iloisimmat aktiviteetit!

 

Kolin kansallispuisto on yksi tunnetuimpia kansallismaisemia. Korkeat vaarat, tykkylumen peittämät puut ja näkymä Pieliselle ovat innoittaneet monia taiteilijoita jo yli sadan vuoden ajan. Koli onkin luontoliikkujan unelmakohde monipuolisen luontonsa ja sykähdyttävien maisemiensa takia.

Monen vuosisadan ajan Kolia on pidetty pyhänä paikkana, jossa voimakkaat henget ja taitavat shamaanit asuivat. Kolin vanha nimi ”Mustarinta” viittaa tummanpuhuvaan siluettiin joka muodostuu Kolin vaaroista auringonlaskun aikaan.  

KOLIN SATAMARAVINTOLA PALVELEE:

Toukokuun ajan tilausryhmille

2.6.2023 lähtien olemme avoinna:

Ma- La kello 10-17

Su Suljettu

Menumme löytyy parhaiten facebook sivuiltamme ->kuvat -> menut

Ravintolaan otamme vastaan pöytävarauksia aukiolojen puitteissa puhelimitse +358 400 628666, muuna aikana tavoita meidät sähköpostise koliactivesales@gmail.com 

VARAUKSET:

Varustevuokraus verkkokaupan kautta ennakkovarauksella, noutopiste varusteille Kolin Satamaravintolan yhteydessä.

PUHELINPALVELU: Puhelimeen ryhmävarausasioissa ja tiedusteluissa vastaamme ma-pe klo 10-16

Muina aikoina tavoitat meidät varausjärjestelmästämme tai tekstiviestillä/sähköpostilla. 

Kiinnostaisiko Kolin Panimon toiminta? Tulkaahan vaikka mökkiporukalla tutustumaan pienpanimoomme Nunnanlahteen Kuhnustantielle. Pidämme mielellämme pienemmillekin porukoille esittelyn toiminnastamme ja paikan päältä mahdollisuus ostaa myös vahvempia oluitamme kotiin viemiseksi. Varaukset myyntipalvelustamme.

Oluttastingit järjestyvät Kolin Ryynäsen oluthanojen äärellä - mukavaa tekemistä ryhmällenne!

Yritysperhe

Yritysperheessämme haluamme tarjota paikallisesti tuotettua ruokaa ja palveluja. Ravintolamme palvelevat sinua Kolin kylällä ja Pielisen rannalla. Meillä pääset kokemaan aittatunnelmaa, laineiden keinuntaa ja tähtitaivasta majoitusvaihtoehdoissamme. Aktiviteettimme vievät sinut Kolin suosituimpiin, sekä myös vähemmän tunnettuihin, mutta ehdottomasti näkemisen arvoisiin kohteisiin. Päivän päätteeksi voit maistella oman pienpanimomme tuotteita.

Tervetuloa Kolille!